”Gula Villan”, som ligger på gångavstånd från Huddinge Centrum, är hjärtat i vår verksamhet. I detta charmfulla hus från förra sekelskiftet, kan man lätt tillbringa större delen av sin dag. Här finns kamrater som är i samma situation som man själv är. Människor som gärna ställer upp för en pratstund finns alltid tillgängliga.

Gula Villan är öppen alla dagar på året.
Måndag till fredag 10 – 16
Lördagar och helgdagar 12 – 15

Matservering
Frukost och lunch serveras måndag till fredag i en familjeliknande atmosfär. Här behöver inte någon sitta och äta i ensamhet.
Lunchservering 12 – 13. Här får du avnjuta svensk husmanskost kompletterad med sallad och grönsaker. Kaffe/te och kaka efter maten ingår.
Matlåda kan beställas för avhämtning 070 4876460

Internet Café
Här är det öppet hela dagen. Utöver kaffe, te, läsk och glass serveras här kaffebröd. Ibland finns lunchmat för uppvärmning. Här finns datorer som är anslutna till Internet. Datorerna är utrustade med de vanligaste web-läsarna samt ordbehandlare, kalkyl- och presentations-program. Är Du novis när det gäller datorer så kan Du få hjälp.

Snickeri
Snickeriverkstad finns också att tillgå för den som vill reparera eller nytillverka något. Allt beroende på färdighet och intresse.

Biljard
I den vackraste delen av huset finns biljarden. Här finns plats för både dig som är nybörjare och för dig som är en mer avancerad spelare.
TV-rum.Här kan du titta på de populäraste TV-kanalerna eller på video.

Bastu
För att rena kroppen finns möjlighet till bastubad. Bastun värms upp vid behov. Kontakta expeditionen på telefon 070 4876460 när Du vill basta.


Skriv ut