I våra aktiviteter kan du finna en meningsfull och innehållsrik fritid. Syftet med aktiviteterna, förutom sysselsättningen i sig, är att är att fördjupa sammanhållningen och kamratskapet mellan medlemmarna.
Du som är ensam, kan här finna en ny givande social gemenskap.
Aktiviteterna är också avsedda att leda till ökade kunskaper och en förbättrad social kompetens, som kan vara till hjälp när arbete söks.
Som medlem kan du också deltaga i aktiviteter som anordnas av andra organisationer.
Gula Villan är centrum eller utgångspunkt för de flesta av våra egna aktiviteter.

Medlemsträffar
Pga Covid-19 är tisdagsträffarna inställda tills vidare. Tisdagskvällar samlas vi för gemensamma aktiviter. Programmet för dessa kvällar är varierande och bestäms på medlemsmötet. Medlemsmöte hålls en gång i månaden, lördagar med start kl. 12:00 förutom Juli månad då medlemsmötet utgår pga semester.

Resor och utflykter
Från tid till annan arrangerar vi resor och utflykter. Vi besöker muséer och andra intressanta platser. Vi reser till olika platser där vi genomför tävlingar och andra lustifikationer i trevlig atmosfär.

Revy och teaterbesök
Årligen besöker vi populära revy- och teaterföreställningar. Närheten till storstaden gör att vi här har ett mycket gott utbud att välja bland.

Friluftsaktiviter
Sommartid har vi grillaftnar i vår trädgård. I anslutning till grillningen har vi en tävling som vi kallar ”Maraton-femkampen”. På försommaren arrangerar vi en metartävling.

Storhelger
På påskafton har vi en påsksupé. Under julhelgen (julafton, juldagen och annandag jul) har vi öppet hus med julbord.


Skriv ut